Over Oat me

Marit Oatme bij aanrecht

Wat leuk dat je naar deze pagina bent gekomen om wat meer over Oat me te lezen. Voordat ik ga vertellen over Oat me, zal ik kort vertellen wie erachter zit. Ik ben Marit, op het internet beter bekend als Fit with Marit. Zoals die naam al doet vermoeden hou ik van een fitte levensstijl en daar hoort voor mij ook “gezond ontbijten” bij. 

Al jaren begin ik de dag met een bakkie havermout en ik kan me niet voorstellen dit ooit anders te gaan doen. Mijn omgeving begreep dit eerder nooit zo goed, want “havermout is toch niet lekker?”, maar sinds ik heb verteld hoe je dit juist heel lekker kunt makenzijn ook zij fan.

Havermout is in mijn ogen een top product: het voedt, geeft energie, je kunt er alle kanten mee op, het is gezond en vooral super lekker (met de juiste bereidingswijze). Omdat ik iedereen zo’n top begin van de dag begin, heb ik Oat me opgezet: havermout in een zakje, verkrijgbaar in drie verschillende smaken. Alleen nog een beetje water of (plantaardige) melk erbij en klaar is je ontbijt.

De zakjes havermout worden in mijn eigen productiekeuken bereidt, die voldoet aan de hygiëne voorschriften. Los van de ingrediënten die ik in de zakjes stop, zit er ook veel liefde en passie in. Hopelijk proef je dit, geniet je ervan en voel je je de rest van de ochtend super energiek!